Najnovšie recenzie zo sekcie GPS navigácie
Neviem sa vyjadriť ku kvalite výrobku, lebo som ho objednal ako darček pod stromček a až na Vianoce bude balík otvorený.
Všetko v pohode a rychlo naájde satelity oproti starému čo som mal /tušim sa volal Start 20/ ten hladal satelity asi 10min.A samozrejme nové mapy boli "dozivotné" ale asi len 8 rokov a ja pritom stále žijem,takže páni TomTomáci nevim kto Vám poslal moj Fake-ovy úmrtný list :)))
- Lákavá cena
- Nie je to navigácia GPS.
- Treba kúpiť SIM kartu s dátovými službami.
- Musí mať dostupný signál GSM daného operátora
- Nič nehovoriaci stručný návod
xxx
Produkt je možno dobrý, ale do dnešného dňa nemám k nemu "návod na použitie", takže som navigáciu ešte nepoužil. Neviem, ako je možné, že sa predáva tovar bez návodu. A odporučenie predajcu, že si ho mám sám nájsť na YouTube, je úplne cez čiaru. Totiž na YouTube nenájdete žiadny návod k navigácii.
Všetko ok.
- Ide o automobilovú, 6-palcovú navigáciu s výborným vybavením a rozlíšením obrazu.
- Zatiaľ žiadné, je v skušobnom procese.
Vynikajúca výhoda produktu je: doživotná aktualizácia cestovných máp: Európa a viac, prostredníctvom aktualizácie cez wifi a možnosť prepojenia vášho smartfónu prostredníctvom bluetooth, ohľadom prenosu sms správ priamo na monitor navigácie za jazdy s navigáciu. A toto všetko je možné za prijateľnù cenu výrobku s možnosťou rozšírenia záruky.
- Neviem, kam mam zadat kod, ktory som dostal mailom. Nadpisy navodu su v slovencine, samotné upozornenia a pokyny su neprelozene. SOS tlacitko je pre dieta alebo seniora nepouzitelne. Nevie zistit, ci viem vyhladat sledovanu osobu alebo musi byt pouzite SOS tlacitko.
super,funguje ako má
- Výborné rozlíšenie
- Pomalá aktivácia
- Mlčanlivá navigácia
- Neurčité usmernenie - choďte touto cestou - aj pri výbere viac možností
Vzhľadom na recenzie mierne sklamanie
- Ešte nebol vyskusany, ale na základe recenzií, to je dobrá navigácia
- Dobrá čitateľnosť displeja pri všetkých svetelných podmienkach
- Robustné vyhotovenie
- Občas pri navigovaní dá pokyn na odbočenie doprava, vzápätí na to o 4 metre doľava, pričom ide len o odbočenie doľava. Pri zobrazenej mape to nevadí, ale keď je nastavený iný displej, môže to popliesť.
- Wi-fi s aktualizáciou máp. Veľký displej. Rýchle odozvy.
- cena vs vykon je na slusnej urovni
- Prístroj dobrý, ale bez potrebného manuálu a návodu na spracovanie navigácií. Žiadne intuitívne ovládanie, stále iba metóda pokus - omyl. No čo už, Uvidíme do budúcna. Neviem sa dostať ani k označeniu SW - nie je to ani Navitel 7, ani Navitel 11, aspoň podľa dostupných manuálov. A keď zadám do vyhľadávača typ prístroja, nenájde nič, slovom nula. Zrejme som naletel na nejaký výbehový typ.
- Nepoužiteľný pre nákladné automobily, plánuje trasu pre 12t auto cez zákaz vjazdu nákladných automobilov.
Zatiaľ bez problémov.
Trochu komplikované aktualizovanie máp cez PC, ale asi som niekde robil chybu, potom sa to samé rozbehlo.
Video spĺňa to čo som chcel.
Odporucam, Navigacia na 1*
Garmin Drive Smart 66 MT-S EU
Pridané: 9. apríla 2024
(naposledy upravené 9. apríla 2024)
Zakúpený v www.mobilpartner.sk
- Pomalí načítava vzdialenosť metrov do križovatky
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »