Poradňa TomTom Start 25 Europe Traffic

Autor: | Vložené: 28.12.2012 000 10:22 | Témy: Poradňa TomTom Start 25 Europe Traffic

Ako dlho mam cakat na aktivacny kod?

dostal som ju ako darcek na vianoce.Poziadal som ich o aktivacny kod gps.Ich odpoved bola,ze mi ho zaslu do 28dni . To ma byt sranda? Ja ju potrebujem teraz

  • 28. decembra 2012 - Oficiálny zástupca obchodu PRESNE.sk

    Dobry den,
    aky aktivacny kod potrebujete? Kody su pri produktoch TomTom potrebne len na aktivaciu bezplatnej aktualizacie map na 2 roky resp. Lifetime aktualizacie. Tieto kody su vzdy nalepene priamo v baleni, ani jeden z tychto bonusov vsak modely Start nemaju.

    http://www.PRESNE.sk

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Dusko

      28. decembra 2012 - Dusko

      mam navigacny system s 3-rocnou bezplatnou sluzbou ,ktoru ponukali niektore predajne resp.OKAY,tak si to laskavo preverte a potom to mozte hodnotit


    • Anonymný používateľ

      28. decembra 2012 - Anonymný používateľ

      To, o com pravdepodobne pisete, je promo akcia, v ramci ktorej ku 2 rocnej bezplatnej aktualizacii map ziskate dalsie 3 roky ako bonus.

      Tych 28 dni je uplne v poriadku. Po prve - v obchodnych podmienkach tejto akcie sa sice uvadza, ze "Od prijatia platnej žiadosti môže trvať maximálne 28 dní, kým dostanete aktivačný kód pre aktualizácie máp na 5 rokov. " zvycajne vsak pride kod do niekolkych dni.

      Po druhe - pouzivanie pristroja nie je podmienene tymto kodom, takze navigaciu mozete bez problemov plnohodnotne pouzivat, dokonca si mozete vramci zaruky najnovsich map aj stiahnut najnovsie dostupne mapy. Po ziskani kodu, ten uplatnite cez svoj ucet na TomTom.com a zmeni sa len to, ze doba na bezpaltne stahovanie map pre Vas pristroj sa predlzi na 5 rokov.

      Ale toto vsetko mali cloveku, ktory pre Vas pristroj kupoval vysvetlit odbornici z OKEY elektro, tak ako to vysvetlujeme my nasim zakaznikom:

      http://www.presne.sk...
      http://www.presne.sk...

      http://www.PRESNE.sk
      odbornici na GPS navigacie


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.