Poradňa Garmin Oregon 600

Autor: | Vložené: 26.10.2015 000 15:20 | Témy: Poradňa Garmin Oregon 600

Výdrž batérii a Lesné cesty

Doteraz som používal Locus s lesnými cestami cez Android v mobile. Mohol som ho mať takmer stále zapnutý a v prípade potreby som ho dobil cez zdroj.
Teraz mám OREGON 600. Používam nabíjacie AA batérie a mám aktivovaný šetrič batérie, s vypnutím displeja po 15sek. Batéria vydrží cca 4hod. Pri našich potulkách na MTB potrebujem mať stále navigáciu zapnutú a kontrolovať si polohu, čo som predpokladal pri kúpe Garminu, že nebude problém. Priznám sa, že som z Garminu sklamaný oproti obyčajnému mobilu s Locusom a lesnými cestami. Prosím poraďte.
Je možné OREGON dobyť cez externý zdroj, aby som mohol pozerať mapu, kadiaľ sa pohybujem? Pretože teraz mám navigáciu 95% času vypnutú a mám ju len na parádu.
Je možné nahrať mapu Slovenska s lesnými cestami, ktorá je v MOBACU, aby fungovalo približovanie a nebola pomaly načítavanie pri zmene polohy?
Vopred ďakujem.

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    27. októbra 2015

    Dobrý deň, ak máte v oregone vložené batérie klasické tak tie sa nedajú cez oregon dobiť. je potrebné tam mať vložený orig baterkový kit http://goo.gl/p6TF1Y. ten v prípade napojenia prístroja na napätie sa nabija.
    Lesné cesty ktoré sú overené tak tie obsahuje mapa Sk topo v4. iné lesné cesty sa dajú stiahnuť z internetu pre zariadenia garmin.
    aké batérie používate keď vám vydrží prístroj iba 4h? v prípade použitia alkalických batérií je výdrž cca 10-16hodín.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Daniel

      31. októbra 2015 - Daniel

      Ďakujem. Batériový Kit si určite kúpim. 10-16 hodín pri plne zapnutej navigácii by postačovalo. Na celodenných výjazdoch bicyklujeme cca 12 hod väčšia časť býva po nových lesných cestách, kadiaľ sa ide prvýkrát. Nemáte na lesné cesty z internetu pre GARMIN link?


    • Anonymný používateľ

      2. novembra 2015 - Anonymný používateľ

      Dobrý deň,

      skúste toto. http://www.bike-forum.cz...


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.